Kereta Sewa JPO/Johor Premium Outlet

Johor Premium Outlets menggoda mana-mana peminat beli belah - jenama mewah untuk harga berpatutan.

130 buah kedai outlet berjenama boleh didapati. Johor Premium Outlets menempatkan semua nama-nama besar dunia fesyen - seperti Burberry, Coach, Tory Burch, CK Calvin Klein, dan banyak lagi.

Diskaun hebat dari 25% hingga 65% ditawarkan sepanjang tahun.

Ingin mendapatkan tangan anda pada barangan berjenama? Anda telah datang ke tempat yang betul. Aigner, Armani Exchange, Bally, Coach, DKNY, Furla, Hugo Boss, Marc Jacobs, Oroton, Polo Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Tommy Hilfiger, dan Versace adalah diantara butik kedai yang terdapat di JPO.

Untuk penggemar sukan inilah peluang anda untuk mengemaskini almari pakaian senaman anda dengan label sukan antarabangsa seperti Adidas, Columbia, Lacoste, New Balance, Nike, Puma, dan Rip Curl.

Siapa kata outlet membeli-belah hanya untuk berjenama? Terdapat kedai-kedai seperti Cotton On, ELLE, Gap, G2000, La Senza, orang itu, Soda, Topshop, dan Victoria Secret untuk dengan tawaran harga yang berpatutan.

Ibu dan bapa, jangan lupa untuk membeli belah dengan fesyen terkini kanak-kanak, mainan, dan aksesori dari kedai mesra kanak-kanak seperti Ralph Lauren Kanak-kanak, Animation World, Annakku, dan Cotton On Kids.

Terdapat 12 buah kedai makan di Johor Premium Outlets. Berehat seketika di tempat-tempat makan yang banyak di sekitar arked membeli-belah. Rasai makanan Thai yang lazat di Absolute Thai ; memuaskan keinginan anda untuk sushi di Kampachi Restoran Jepun; berehat sambil minum kopi di Starbucks , The Coffee Bean & Tea Leaf atau Dome Café ; dan akhiri hari anda dengan manis dengan aiskrim di Baskin- Robbins.

Terdapat 2 Bilangan hotel berdekatan. Johor Premium Outlets menawarkan pakej Shop & Stay dengan hotel rakan kongsi Le Grandeur Palm Resort Johor dan Pulai Springs Resort , termasuk perkhidmatan bas ulang-alik percuma. Untuk mendapatkan khidmat sewa kereta JPO yang murah, sila lihat senarai kereta​ yang kami sediakan.