Kereta Sewa Legoland

LEGOLAND® Malaysia Resort merangkumi Park LEGOLAND, Taman Air dan Hotel bertemakan LEGO®. Ia adalah destinasi percutian keluarga dengan lebih daripada 70 permainan, slaid, persembahan dan tarikan. Hampir segala-galanya adalah hands-on, supaya anda boleh menolak, mengayuh dan program, atau mengemudi, mengendali dan memercik, cara anda melalui satu pengalaman yang benar-benar interaktif - dan sudah tentu ada yang membina juga.

LEGOLAND® Malaysia Resort mempunyai tujuh kawasan bertema tarikan untuk semua peringkat umur seperti The Beginning, LEGO® Technic, LEGO Kingdoms, Imagination, LEGO City, Land of Adventure dan Miniland. Ia merupakan satu tanah inspirasi di mana anak-anak adalah wira. Dari pusat eksperimen LEGO untuk rollercoasters, taman ini pelayaran hari panjang penemuan untuk seisi keluarga.

Di tengah adalah Miniland, di mana mercu tanda Asia telah dicipta menggunakan lebih 30 juta bata LEGO. Ia adalah dunia interaktif pada skala 1:20, di mana manusia, kereta api dan kapal terbang datang untuk hidup pada sentuhan butang.

Taman Air LEGOLAND yang boleh dinikmati berasingan atau dalam gabungan dengan taman tema yang mempunyai lebih daripada 20 slaid dan tarikan berasaskan air dan mempunyai 70 model LEGO. Sorotan LEGO unik taman air bertema ini ialah:

Joker Soaker

Satu struktur permainan interaktif yang menyeronokkan di kolam di mana kanak-kanak boleh menembak meriam air pada satu sama lain. Tetapi berhati-hati: baldi besar akan mencurahkan 350 gelen kepada semua orang setiap beberapa minit.

Build-A-Raft

Satu konsep unik di mana kanak-kanak boleh membina rakit mereka sendiri yang diperbuat daripada batu bata lembut LEGO sebelum terapung menyusuri sungai yang mengalir lesu.

Wave Pool LEGO

Keluarga boleh meluncur ombak atau hanya menyejukkan diri di kolam gelombang ini di mana perenang daripada semua peringkat umur akan menikmati membuat percikan. Untuk mendapatkan khidmat sewa kereta Legoland yang murah, sila lihat senarai kereta​ yang kami sediakan.